Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но

...
Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но
Коментари Харесай

Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

 Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други полезности: обич, здраве, триумфи, благополучие. Те също могат да бъдат откраднати, по този начин са вярвали в древността. „ Да ви откраднат “ – ето и това могат да създадат злите хора.

Ето за какво хората са се грижили за своето щастието, не са го показвали пред други хора, отнасяли са се внимателно към недобрите … Но нормално непознатите не крадат благополучие. Това се прави от тези, които доста добре ни познават.

Ако на едно място нещо намалее, то в друго – ще се усили –  съгласно закона за опазване на силата. Ако са изчезнали парите ви, те са се появили у крадеца.

А „ кражбата на щастието “ елементарно може да се разпознае. Един човек стартира да понася загуби, здравето му се разрушава, силата му понижава, хубостта избледнява, стартират фамилни кавги, проблеми с децата …

А до неотдавна всичко беше от положително – по-добро! И даже и роднините се възхищаваха и се оплакваха, че всичко при тях е зле. Но в този момент всичко е неприятно за вас. А роднините процъфтяват и даже си купиха нова къща.

Или самотна дава се оплаква от нейните безконечни проблеми на щастливо омъжена другарка. След известно време щастието свършва, в фамилията стартират кавги и кавги.

А самотната другарка се омъжи и получи  добре платена работа. И колкото по-лоши стават нещата у някогашното щастливо семейство, толкоз по-добре в този момент са у приятелката. Или неизлечимо болен е излекуван, а неговият другар, сътрудник, без никаква причина се разболява от същото заболяване. Точно същото.

Как и за какво това се случва, към момента не е известно на науката. Има единствено догатки, хипотези. Но във всички тези случаи има общи моменти:

Скрита злоба. Твърде огромно внимание към отличния живот на „ щастливеца “.

„ Крадецът “ на благополучие стартира да копира този, който има намерение да ограби. Купува си същите облекла като него, жена му си прави сходна прическа или грим, споделя същите думи, изречения от речника му.

„ Крадецът “ се пробва да ви подари нещо, даже да го натрапи. Или да ви угости с нещо, съвсем принудително. Особено постоянно се подаряват алкохолни напитки; хората постоянно са считали, че подобен подарък има отрицателна стойност и са били подозрителни към донора.

Който желае да ви открадне щастието, не помни нещо свое у вас. Капачка, куфарче, чанта, кърпичка … После си взема това нещо назад. Понякога той прави това няколко пъти. Така се основава връзката. Тази движимости, по този начин да се каже, заместват самия „ апаш “, провокират сривове във вашата система, предават силата ви на притежателя, като я лишават от вас. Това е като непознато тяло в организма, микрочип.

Той ви допира прекомерно постоянно и прекомерно натрапчиво. Търси причина да ви прегръща и да държи ръката ви. Тези докосвания са неприятни за вас.

“Крадецът ” се пробва да пие от чашата ви, като че ли инцидентно взима вилицата или чашата ви; моли ви да поноси или да премери ваши облекла, сяда на „ вашето място “.

Вече всичко е напълно явно: незабавно щом започнете да имате проблеми или загуби, кавги или разлъка, животът на този, който е откраднал щастието ви стартира да се усъвършенства в същите области на битието.

И колкото по-зле е за вас, толкоз по-добре е за него.

В приказката на Андерсен „ Сянката “ по този методът е отвлечен животът на учения. Така е откраднато щастието му.  Това не е магия и не е приказка, просто не всички психически процеси са изучени и обяснени. Но би трябвало да внимавате с тези, които са подозрителни. Да спрете контактите с тях.

Да се дистанцирате. Да заключите вратите. Ако се вгледате по-отблизо, ще разберете доста. Основното е да се доверите на интуицията си и в точния момент да се отдалечите от този, който ви „ краде щастието “.

Ан Кириян

Още по тематиката:

Суеверие? Не! Нещастието е Заразно! Щастието – също!

 

По-рано хората са избягвали неудачниците, смятали са ги за „ прокълнати “, и са се старали да нямат работа с тях. И в никакъв случай не са давали на просяците пари в ръцете; само…

Цялата публикация

„ В търсене на щастието … “

 

– Здравейте. Тръгвам на странствуване с цел да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, какъв брой тежи там,  онази обич? –…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР